Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Ватервхеел је тродимензионални календар направљен од шест весла састављених у облику воденог котача. Закрените јединствени самосталан календар за радну површину, попут воденог точка сваког месеца. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Мултифункционална Гардероба

Shanghai

Мултифункционална Гардероба „Шангајска“ мултифункционална гардероба. Линијски узорак и лаконски облик дјелују као „украсни зид“, што омогућава да се гардероба схвати као декоративна компонента. „Алл инцлусиве“ систем: укључује места складишта различитог обима; уградбени ноћни ормарићи који су део фронте ормара отвореног и затвореног једним предњим притиском; 2 уграђене ноћне лампе скривене под изузетном волуменом са обе стране кревета. Главни део ормара је направљен од сићушног дрвеног облика. Састоји се од 1500 комада кемпа и 4500 комада белог храста.

Крајњи Сто

TIND End Table

Крајњи Сто ТИНД Енд Табле је мали, еколошки прихватљив сто са јаким визуелним присуством. Рециклирани челични врх је резан воденим млазом с замршеним узорком који ствара живописне узорке свјетла и сјене. Облици бамбусових ногу одређени су узорком у челичном врху, а свака од четрнаест ногу пролази кроз челични врх, а затим се исече равномерно. Гледано одозго, карбонизовани бамбус ствара заштитни узорак, насупрот перфорираном челику. Бамбус је брзо обновљива сировина, јер је бамбус травната трава која брзо расте, а не производи од дрвета.

Играчка

Rocking Zebra

Играчка Деца воле ову фришко љуљајућу играчку, а савремени изглед, симпатична графика и природно дрво су праве привлачне очи у модерном дому. Изазов дизајна укључивао је задржавање суштинског карактера класичне играчке хеирлоом, уз коришћење напредних техника и модуларног система конструкције како би се омогућили будући додатни типови животиња уз минималне измене делова. Упаковани производ је такође морао да буде компактан и испод 10 килограма за директне интернетске канале продаје. Коришћење ламината за штампање по мери је први, што резултира савршеним распоредом боја / дезена на потпуно отпорној на огреботине

Намештај За Кућни Сто

Marken Desk

Намештај За Кућни Сто Визуелно лаган осећај овог елегантног, а опет јаког стола враћа нас у скандинавску школу дизајна. Непријатан облик ногу, начин на који се наслањају на предњи део готово попут госпарствене гесте поздрава, подсећа нас на силоуету племенитог човека са шеширом који поздравља даму. Радни сто нас поздравља да га користимо. Облик ладица, попут засебних удова стола, својим осећајем за обешање и персонализованим погледом испред, скенира собу попут будних очију.

Барска Столица

Barcycling Chair

Барска Столица Барциклирање је барска столица која је дизајнирана спортским тематским просторима. Привлачи пажњу сликом динамике на столици у бару, захваљујући седлу бицикла и педали за бицикле. Стварање костура од полиуретана и горњег дела седишта прекривеног ручним шивањем коже . Док мекоћа полиуретанске, природне коже и квалитета шава симболизирају трајност. Као што је стандардна столица у бару такав положај стопала не може се променити, барциклирање омогућава променљиво седење уз држање папучица на разним локацијама. То омогућава дуже и угодније држање седење.