Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трпезаријска Столица

'A' Back Windsor

Трпезаријска Столица Чврсто тврдо дрво, традиционална столарија и савремене машине ажурирају фину Виндсор столицу. Предње ноге пролазе кроз седиште да би постале краљев стуб, а задње ноге до гребена. Помоћу триангулације овај снажни дизајн усклађује силе компресије и напетости до максималног визуелног и физичког ефекта. Млечна боја или бистра уља одржавају одрживу традицију Виндсор столица.

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке

Twins

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке Концепт стола за близанце Твинс је једноставан. Шупљи стол за кафу чува унутра два пуна дрвена седишта. Десна и лева површина стола су заправо поклопци који се могу извући из главног дела стола како би се омогућило вађење седишта. Седишта имају склопиве ноге које треба закренути да би столица била исправна. Једном када су столица или обе столице ван, поклопци се враћају према столу. Кад су столице напољу, стол такође делује као огроман преграда за одлагање.

Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар На начин калеидоскопа ово је календар са графиком преклапајућег изреза исцртаном вишебојним узорцима. Његов дизајн с узорцима боја који се могу модификовати и персонализовати једноставном променом редоследа листа илуструје креативне осећаје НТТ ЦОМВАРЕ. Обезбеђен је довољно простора за писање, а црвене линије узимају у обзир функционалност која га чини савршеним као календар распореда који бисте желели да искористите за уређење свог личног простора.

Столица У Дневној Соби

Cat's Cradle

Столица У Дневној Соби Бројке или влакна, дилема тренутног дизајнерског процеса. Сви смо почетници, али неки од нас морају радити на томе. Дизајнери у почетку проматрају сваку доступну технику и науче је неке. С временом (~ 10.000 сати) стичемо олакшице (-е) које уздижу / популаризују / персонализирају / економишу нашу игру. Дакле, фасцинирана сам тренутном фасцинацијом медијима који предлажу да је најосновнији грађевни блок цифра, коју лако контролише. Бројка није јединица која ствара живот, већ је само заокруживање на најмање уобичајени називник мањи од влакана. Дизајн је најмање крпа, дробљења и влакана.

Кауч На Развлачење

Umea

Кауч На Развлачење Умеа је веома секси, визуелно лаган и елегантан кауч на развлачење за до три особе које седе и две особе у положају спавања. Иако је хардвер класичан клик клацк систем, права иновација овога долази из секси линија и контура које чине овај прилично привлачним комадом намештаја.

Лежаљка

YO

Лежаљка ИО слиједите ергономске принципе удобног сједења и чистих геометријских линија које апстрактно обликују слова „ИО“. Ствара контраст између масивне, „мушке“ дрвене конструкције и лагане, прозирне „женске“ композитне тканине седишта и леђа, направљене од 100% рециклираног материјала. Напетост тканине постиже се преплитањем влакана (тзв. "Корзет"). Лежаљку надопуњује столица која приликом окретања за 90 ° постаје бочни стол. Палета избора боја омогућава им да се лако уклопе у интеријере различитих стилова.