Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбани Електрични Трике

Lecomotion

Урбани Електрични Трике ЛЕЦОМОТИОН Е-трике је еколошки прихватљив и иновативан трицикл са електричном потпором који је инспирисан угнезђеним колицима. ЛЕЦОМОТИОН Е-трикес дизајнирани су тако да раде као део система за дељење урбаних бицикала. Дизајнирани су тако да се међусобно гнезде у линији за компактно складиштење и да олакшају сакупљање и померање многих одједном преко клизних стражњих врата и уклоњивог комплета радилице. Пружа се помоћ за педалирање. Можете га користити као уобичајени бицикл, са или без носеће батерије. Терет такође омогућава превоз 2 деце или једне одрасле особе.

Резач Папира

HandiShred

Резач Папира ХандиСхред је преносни ручни уређај за уништавање папира који не захтева спољни извор напајања. Дизајниран је мален и уредно тако да га можете ставити на свој радни стол, у фиоку или актовку који могу лако приступити и растурити ваш важан документ било када и било где. Овај практични уређај за уништавање рачунара сјајно уништава било које документе или потврде како би се осигурало да приватни, поверљиви и било какви лични подаци буду увек безбедни.

Табела За Интеракцију

paintable

Табела За Интеракцију Сликар је вишенаменски сто за свакога, то би могао бити обичан сто, цртеж или музички инструмент. Можете користити различите врсте боја да бисте сликали на површини стола да бисте створили музику са пријатељима или породицама, а површина ће сензорима у боји пренијети цртеж у мелодију. Постоје два начина цртања, креативно цртање и цртање музичких нота, деца могу нацртати све што желе да створе случајну музику или помоћу правила које дизајнирамо да попунимо боју на одређеном положају како би дечји ритам приредили.

За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.

Играчка

Movable wooden animals

Играчка Животињске играчке разноликости крећу се на различите начине, једноставно, али забавно. Апстрактни животињски облици апсорбују децу да их замисле. У групи има 5 животиња: свиња, патка, жирафа, пуж и диносаур. Дуцкова глава помиче се с десна на лијево када га подигнете са стола, изгледа да вам каже "НЕ"; Глава жирафе може се померати одоздо и надоле; Свињски нос, пужеве и Диносаурове главе померају се изнутра према споља када окренете репове. Сви покрети усмеравају људе и возе децу да се играју на различите начине, попут вучења, гурања, окретања итд.