Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Производња / Постпродукција / Емитовање

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производња / Постпродукција / Емитовање Асхгабат Теле - Радио Центер (ТВ Товер) је монументална зграда, висока 211 м, која се налази у јужном периферији Асхгабата, главног града Туркменистана, на брду 1024 м надморске висине. ТВ Товер је главно средиште за производњу радио и ТВ програма, постпродукцију и емитовање. И један је од најбољих примера најсавременије дигиталне технологије. ТВ Товер је Туркменистан учинио пиониром ХД земаљског емитовања у Азији. ТВ Товер је највећа технолошка инвестиција у последњих 20 година у емитовању.

Утоваривач На Котачима

Arm Loader

Утоваривач На Котачима Утоваривач који углавном ради на неуједначеним основама може узроковати возача озбиљну мучнину у кретању и такодје може да проузрокује брзи умор. Међутим, 'АРМ ЛОАДЕР' омогућава препознавање координатних тачака на тлу и помаже да возачко седиште буде стабилно и да не лута. Стога возачу помаже да се не осећа уморно и омогућава им да безбедно обављају свој посао.

Усб Флеш Уређај

Frohne eClip

Усб Флеш Уређај еЦлип је први светски УСБ флеш уређај са метричким равнилом. еЦлип је добио сребрну награду за дизајн иДА & Голден А '. еЦлип је лаган, уклапа се у привезак за кључеве и функционише попут копче за папир да бисте уредили папире, примања и новац. еЦлип штити личне податке, интелектуалну својину, податке о послодавцима, медицинске податке и пословне тајне сигурносним софтвером. еЦлип је дизајнирао Фрохне на Флориди. Златни конектор за меморију је отпоран на ударце, отпорност на огреботине, водоотпоран, алкохол, прашину, отпоран на хрђу и електромагнетно отпоран.

Моторна Тестера

Rotation Saw

Моторна Тестера Моторна ланчана тестера са окретном ручицом. Овај ланац има дршку која се окреће за 360 ° и зауставља се под унапред дефинисаним угловима. Уопште, људи сечу дрвеће водоравно или вертикално окрећући своје тестере под одређеним углом или нагињући или нагињући делове тела. На жалост, тестера често исклизне из корисничког хвата или корисник мора радити у неугодном положају, што може проузроковати повреде. Како би надокнадио такве недостатке, предложена пила је опремљена окретном ручицом тако да корисник може подесити углове сечења.

Сет За Чај

Wavy

Сет За Чај Инспирисан травертинском терасом у природи, Вави је сет за чај који ће вам донети јединствено искуство чаја. Иновативне ручке развијене су да удобно стану у ваше руке. Увлачећи шалицу длановима, открит ћете да се отвара попут водене љиљанице и довести вас до тренутка мира.

Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.