Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

dog-commode

Комода Ова комода споља је слична псу. Веома је радостан, али истовремено веома функционалан. Тринаест кутија различите величине смештено је унутар ове комоде. Ова комода се састоји од три појединачна дела, који су повезани заједно да би створили јединствену ствар. Оригиналне ноге дају илузију стојећег пса.

Крстарење Јахтом

WAVE CATAMARAN

Крстарење Јахтом Размишљајући о мору као о свету у непрекидном покрету, узели смо „талас“ као његов симбол. Полазећи од ове идеје, моделирали смо линије трупа који су, чини се, сломили се да би се правили. Други елемент у основи пројектне идеје је концепт животног простора који смо желели нацртати на својеврсни континуитет између ентеријера и екстеријера. Кроз велике стаклене прозоре добијамо приказ од скоро 360 степени, што омогућава визуелни континуитет споља. Не само да се кроз велика стаклена врата отворен живот изнутра пројицира у спољашње просторе. Арцх. Висинтин / Арцх. Фоитик

Паковање За Компостирање

cellulose net tube

Паковање За Компостирање На Тихом океану лебди главно смеће величине Немачке. Употреба амбалаже која је биоразградива не само да ограничава одвод фосилних ресурса већ омогућава и биоразградивим тварима да уђу у ланац снабдијевања. Верпацкунгсзентрум Граз је успешно направио корак у том правцу развијајући цевасте мреже користећи компостива Модал целулозна влакна за стањивање домаћих шума. Мреже су се први пут појавиле на полицама супермаркета у Реве Аустрији у децембру 2012. 10 тона пластике може се спасити само Реве, једноставном променом амбалаже за органски кромпир, лук и цитрусно воће.

Столић За Кафу

1x3

Столић За Кафу 1к3 је инспирисан испреплетаним загонеткама. То је обоје - комад намештаја и дирљив мозак. Сви делови остају заједно без икаквих учвршћења. Принцип спајања укључује само клизне покрете који дају врло брз поступак склапања и чине 1к3 погодним за честе измене места. Ниво тешкоће не зависи од спретности већ углавном од просторног вида. Упуте су дате у случају да кориснику треба помоћ. Назив - 1к3 је математички израз који представља логику дрвене конструкције - једна врста елемента, три дела.

Вентилирана Окретна Врата

JPDoor

Вентилирана Окретна Врата ЈПДоор је окретна врата прилагођена корисницима која се спајају са системом прозора јалоусие који помажу у стварању протока вентилације и истовремено штеде простор. Дизајн се односи на прихватање изазова и њихово решавање уз појединачно истраживање, технике и верујте. Дизајн није правилан или погрешан, заиста је субјективан. Међутим, велики дизајни испуњавају потребе и потребе крајњег корисника или имају велики утицај на заједницу. Свијет је препун различитог дизајнерског приступа у сваком кутку, стога не одустајте од истраживања, „останите гладни будите глупи - Стеве Јоб“.

Вишенаменски Сто

Bean Series 2

Вишенаменски Сто Ову табелу су дизајнирали дизајнери принципа Беан Буро, Кенни Кинугаса-Тсуи и Лорене Фауре. Пројекат је инспирисан виггли облицима Френцх Цурвес и загонеткама, а служи као централни комад у канцеларијској конференцијској сали. Укупни облик препун је вигглеса, што је драматичан одмак од традиционалног формалног корпоративног конференцијског стола. Три дела стола могу се конфигурирати у различите свеукупне облике како би се прилагодили распореди седења; стално стање промена ствара разиграну атмосферу за креативни уред.