Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Урбани Уметнички Намештај

Eye of Ra'

Јавни Урбани Уметнички Намештај Циљ овог дизајна је спојити историју древне Египта са футуристичком флуидном методологијом дизајна. То је дословни превод египатског најславнијег религиозног оруђа у флуидан облик уличног намештаја који позајмљује карактеристике течног стила где се не заговарају неки посебни облици или дизајн. Око представља и мушке и женске колеге у продукцији Бога Ра. Отуда је улични намештај представљен у чврстом дизајну који симболизује мужевност и снагу, док његов лепршав изглед приказује женственост и грациозност.

Уређај За Дигитално Видео Емитовање

Avoi Set Top Box

Уређај За Дигитално Видео Емитовање Авои је један од најновијих паметних телевизора компаније Вестел који пружа углавном дигиталну технологију емитовања за ТВ кориснике. Авоијев најважнији лик је "скривена вентилација". Скривена вентилација омогућава стварање јединствених и једноставних дизајна. Уз Авои, осим гледања дигиталних канала у ХД квалитети, можете слушати музику, гледати филмове и гледати фотографије и слике на ТВ екрану, док истовремено управљате овим датотекама преко УИ менија. Авоијев оперативни систем је Андроид В4.2 Јел

46 "водећи Телевизор Који Подржава Хд Емисију

V TV - 46120

46 "водећи Телевизор Који Подржава Хд Емисију Инспириран је рефлектирајућим површинама високог сјаја и ефектима огледала. Предњи и задњи задњи поклопац су направљени од пластичне технологије ињекцијског калупа. Средњи део је израђен од ливеног лима. Потпорно постоље је посебно дизајнирано од стакла обојеног са стражње стране и прозирним вратом са хромираним детаљима прстена. Ниво сјаја који се користи на површинама постигнут је посебним поступцима бојења.

Сунцобран И Велика Вртна Бакља

NI

Сунцобран И Велика Вртна Бакља Потпуно нови НИ Парасол редефинише осветљење на начин да може бити више од блиставог предмета. Иновативно спајајући сунцобран и баштенску бакљу, НИ изгледа паметно стојећи до лежаљки на базену или других отворених простора, од јутра до вечери. Власнички ОТЦ сензор помоћу прста (диммер са једним додиром) омогућава корисницима да се лако подешавају на жељене нивое осветљења 3-каналног система осветљења. НИ такође прихвата 12В ЛЕД драјвер ниског напона који ствара веома мало топлоте, пружајући енергетски ефикасно напајање за систем са преко 2000пцс од 0,1В ЛЕД.

Осветљење

Yazz

Осветљење Иазз је забавно осветљење сачињено од завојљивих полуголих жица које омогућују кориснику да се савије у било који облик или облик који одговара њиховом расположењу. Такође долази са приложеним прикључком који олакшава комбиновање више јединица заједно. Иазз је такође естетски привлачан, једноставан за употребу и економичан. Концепт је настао од идеје минимизирања осветљења до његових најосновнијих основа као крајњег израза лепоте без губитка естетске утицајне расвете, јер је индустријски минимализам уметност сама по себи.

хоклица

Kagome

хоклица Дизајниран од стране Схинн Асано-а са позадином графичког дизајна, Сен је 6 комадна челична гарнитура која 2Д линије претвара у 3Д облике. Сваки комад, укључујући „кагоме столицу“, креиран је са линијама које минимализирају вишак како би се изразила и форма и функционалност у низу примена, инспирисаних јединственим изворима као што су традиционални јапански занат и обрасци. Кагоме хоклица је направљена од 18 троуглова под правим углом који се међусобно подржавају и када се посматра одозго формира традиционални јапански занатски узорак кагоме моиоу.