Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кабриолетни Уређај За Образовање

Pupil 108

Кабриолетни Уређај За Образовање Ученик 108: Најприступачнији Виндовс 8 кабриолетни уређај за образовање. Ново сучеље и потпуно ново искуство у учењу. Ученик 108 обрушава се и на свету таблетних и лаптоп рачунара, прелазећи између њих две ради побољшања перформанси у образовању. Виндовс 8 отвара нове могућности учења, омогућујући студентима да у потпуности искористе могућност додирног екрана и безброј апликација. Део Интел® образовних решења, Пупил 108 је најповољније и најприкладније решење за учионице широм света.

Трпезаријски Сто

Chromosome X

Трпезаријски Сто Трпезаријски сто дизајниран тако да обезбеди седење за осам људи који се међусобно баве стрелицом. Врх је апстрактни Кс, направљен од два различита дела наглашена дубоком линијом, док је исти апстрактни Кс огледао се на поду са основном структуром. Бијела конструкција је направљена од три различита комада за лако састављање и транспорт. Поред тога, контраст фурнира од тиковине од врха и беле боје за базу изабран је тако да посветли доњи део дајући већи нагласак неправилном облику врха, пружајући тако наговештај за различиту интеракцију корисника.

Одвојиви Уређај За Образовање

Unite 401

Одвојиви Уређај За Образовање Уједините 401: Савршени дуо за образовање. Хајде да разговарамо о тимском раду. С невероватно свестраним дизајном 2 у 1, Уните 401 је идеалан ученички уређај за колаборативна учења у окружењу. Комбинација таблета и нотебоок-а доноси најснажније мобилно решење за образовање, оснажено мгсериес сигурним дизајном по најпаметнијој цени.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Првобитно је дизајнирана за дечију одећу марке. Инспирација потиче од играчака са капсулама које деца добијају од аутомата који се обично налазе на продајним салонима. Гледајући горе у лампу, може се видети гомила разнобојних играчака са капсулама, свака носећи жељу и сласт која буди нечију младеначку душу. Број капсула може се подесити и садржај заменити како вам се свиђа. Од свакодневних ситница до специјалних украса, сваки предмет који ставите у капсуле постаје ваша јединствена приповијест, чиме кристализира ваш живот и стање ума у одређено вријеме.

Тепих

Folded Tones

Тепих Теписи су инхерентно равне, циљ је био оспорити ову једноставну чињеницу. Илузија о тродимензионалности постиже се са само три боје. Разноликост тонова и дубина тепиха зависи од ширине и густине пруга, а не од велике палете боја које могу да стану у одређени простор, омогућавајући флексибилну употребу. Одозго или одоздо, тепих подсећа на пресавијени лим. Међутим, док седите или лежите на њему, илузија набора можда неће бити видљива. То доводи до употребе једноставних понављајућих линија које се могу уживати као апстрактни образац изблиза.

Паравент

Positive and Negative

Паравент Ово је производ који истовремено служи као функција и лепота, зачињен са наговештајем културе и корена. „Позитиван и негативан“ параван делује као подесива и покретна баријера за приватност која не омета или не омета простор. Исламски мотив даје ефект чипке који се одузима и обрнуто од материјала Кориана / Смоле. Слично као иин ианг, увек постоји мало доброг у лошем и увек мало лошег у добром. Када сунце залази на „Позитивно и негативно“, заиста је сјајни тренутак, а геометријске сенке обојите собу.