Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Сет

LOTUS

Купаонски Сет Одраз на купатила Лотусовог цвећа ... Лотус купаоница је примењена инспирацијом из облика лишћа Лотусовог цвета. Зхоу Дунии који предаје Конфуцијеву филозофију рекао је: "Свиђа ми се цвет Лотуса, јер расте у блату и никад се не запрља", у његов дискурс. Листови лотоса су одбојник од прљавштине као што је овде наведено. Листовна структура цвијета Лотус имитирала је у производњи ове серије

Унутрашња Расвета

Jordan Apotheke

Унутрашња Расвета Подржавајући експресивну архитектуру унутрашњости апотеке, функционалне светиљке су по свом изгледу неупадљиве и скрећу пажњу на њихов ефекат светлости уместо на њихов дизајн. Свјетиљке за основну расвјету интегриране су у привјесне свјетиљке које прате облик намјештаја или су постављене на бочним странама спуштеног плафона, држећи га што је могуће мање од свјетла. Тако се корисници могу фокусирати на траг светлости који води кроз љекарну, а састоји се од РГБ-ЛЕД освјетљених плочица које одговарају боји исто толико динамички освјетљених бројача

То Је Зидни Вц Пан

SEREL Purity

То Је Зидни Вц Пан Док чистоћа ВЦ шкољке улази у доминацију меких прелаза, она такође оставља једноставне и минималне ветри у окружењу. Не само да утиче на свог корисника својом естетиком, већ се сусреће са чистоћом и невиношћу и поштује природу. Општи приступ у дизајнирању седишта прекривача седишта са механизмом за закључавање, тоалетним седиштима ВЦ-а, су контролни тастери који се убацују у унутрашњи део навлаке. Дугмад са којима корисник контактира постављају се на подручја која су најтеже запрљана, па то пружа додатну предност у погледу хигијене.

Купаонски Сет

FRACTURE

Купаонски Сет Јединствени стил керамичке санитарне опреме, изванредан дизајн линија лома стакла Коментар Деконструктивизам ... Фрактура Дезинтеграција интегритета компоненти конструкције, игре на површинама, како би се направили геометријски елементи дизајна попут екстеријера производа и померали деконструктивистички стил заснован. серија као пример фрактуре Биен наишла је на једну од најупечатљивијих серија.

Ормар За Вечеру

Baan

Ормар За Вечеру "баан" је врста ормара који је посебно дизајниран за употребу вечере. Јединствен је изглед и снага која је наративно повезана са функцијом. Постоји неколико карактеристика система кабинета. Различите функције и карактеристике ормара раздвојене причом као што су уметак за јело и Кутија ткива представљени су камином и димњаком. Надаље, лустере су представљене лустером, а сталак за јело симболизира стубиште. Постоје четири главне компоненте куће помоћу којих се приповедачке идеје.

Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.