Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пигги Банк

DEEPE

Пигги Банк Објекат је пигги банк. Јединствен изглед у облику карактера комбинује скупи, престижни накит одликује се симпатичним и љубазним и сталним присуством чланова породице, а прикупљање средстава је врло функционална својства. Али најистакнутија карактеристика ДееПее - која се уз стандардне функције савршено испуњава - је та нова формулација, јединствени и комплементарни контекстуализовани „драгуљ“ све ексклузивне куће.

Држач Ножа

Only Right Here

Држач Ножа Од дванаестог века, прве борбе бикова документоване су као глума или јавни спектакл. Данас је буђење свијести код људи симптом свеукупне глобалне процјене, јер смо судионици божанске природе, ми смо цјелина. „Само овде“ симболизује ново доба, у коме ће доћи до истребљења агресивних активности, отеловљених у ономе што је некада било културно славље, и великом еволутивном кораку на хуманистичком нивоу.

Светиљка За Узгој

BB Little Garden

Светиљка За Узгој Овај пројекат предлаже да се подржи ова нова употреба која пружа потпуније сензорно искуство кувања. ББ Литтле Гарден је блистава светиљка која жели да поново посети место ароматичних биљака у кухињи. То је волумен са јасним линијама, као прави минималистички објект. Елегантни дизајн је посебно проучаван како би се прилагодио различитим унутрашњим окружењима и дао посебну ноту кухињи. ББ Мали врт је оквир за биљке, чиста линија их увећава и не омета читање.

Бочни Сто

una

Бочни Сто бешавна интеграција је суштина унапред таблице. три јаворова облика спајају се да би испунила каљену површину стакла. производ интензивног разматрања материјала и њихових могућности, чврст и истовремено прозрачан по изгледу и невероватно лаган, не појављује се као отеловљење равнотеже и грациозности.

Комода

shark-commode

Комода Комода сједињена с отвореном полицом, што даје осећај покрета, а два дела чине стабилнијом. Употреба различитих површина и различитих боја омогућава стварање различитих расположења и може се инсталирати у различите ентеријере. Затворена комода и отворена полица даје илузију живог бића.

Сто

Minimum

Сто Веома лаган и једноставан у производњи и транспорту. Веома је функционалан дизајн, мада је споља веома лаган и јединствен. Ова јединица је у потпуности растављајућа јединица, која се може раставити и саставити на било ком месту. Дужина се може комбиновати, јер то могу бити дрвене металне ноге, састављене преко металних конектора. Облик и боја ногу могу се изменити према захтевима.