Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Capsule

Осветљење Облик капсуле лампе понавља облик капсула које су толико распрострањене у савременом свету: лекови, архитектонске грађевине, свемирски бродови, термозе, епрувете, временске капсуле које више десетљећа преносе поруке потомцима. Може бити две врсте: стандардна и издужена. Лампе су доступне у неколико боја са различитим степеном прозирности. Везање с најлонским конопцима даје лампи ручни радни ефект. Његов универзални облик био је одређивање једноставности израде и масовне производње. Уштеда у процесу производње лампе је његова главна предност.

Павиљон

ResoNet Sinan Mansions

Павиљон РесоНет Павилион наручује Синан Мансионс у Шангају за прославу Кинеске Нове године 2017. Састоји се од привременог павиљона и интерактивног ЛЕД светла "резонанца" причвршћеног на унутрашњој површини. Користи Лов-Фи технике за визуелизацију резонантних фреквенција својствених природном окружењу, кроз интеракцију јавности и околних елемената откривених ЛЕД мрежом. Павиљон осветљава јавну област као одговор на вибрацијске стимулансе. Осим што посетиоци могу да израде жеље пролећног фестивала, може да се користи и као представа.

Фотеља

Lollipop

Фотеља Фотеља Лоллипоп комбинација је необичних облика и модерних боја. Његове силуете и елементи у боји морали су да изгледају попут бомбона, али истовремено би се фотеља требала уклопити у интеријере различитих стилова. Чупа-цхупс облик чини основу наслона за руке, а леђа и седиште израђени су у облику класичних бомбона. Фотеља Лоллипоп креирана је за људе који воле смеле одлуке и моду, али не желе да се одрекну функционалности и удобности.

Контрола Квалитета Ваздуха

Midea Sensia AQC

Контрола Квалитета Ваздуха Мидеа Сенсиа АКЦ је интелигентни хибрид који интегрише кућну унутрашњост и са елеганцијом и са стилом. Доноси хуманизовану технологију и иновације кроз карактеристике, контролу чишћења температуре и квалитета ваздуха уз осветљење и вазу у декор собе. Добробит долази путем сензорских технологија које могу очитавати околину и одржавати локалну температуру и влажност стабилном, у складу са претходним подешавањем, које је направио МидеаАпп.

Клима Уређај

Midea Sensia HW

Клима Уређај Мидеа Сенсиа промовише квалитету живота и иновативан начин излагања предмета украшавања. Поред ефикасности протока ваздуха и тишине, представља иновативни додирни панел који омогућава приступ функцијама и бојама и интензитету стреле. Терапија у боји која помаже антистресном процесу, усмеравајући иновативне производе на оба начина, благостање и естетику. Поред различитог естетског изгледа, њени облици интегришу и кућни ентеријер, и са елеганцијом и са стилом, вреднујући кућу индиректном светлошћу.

Сто

Duoo

Сто Дуоо сто је жеља да се изразити карактер кроз минимализам облика. Његове танке водоравне линије и углате металне ноге стварају снажну визуелну слику. Горња полица омогућава постављање прибора и материјала како се не би ометали током рада. Скривени пладањ на површини за повезивање уређаја одржава чисту естетику. Столна плоча израђена од природног фурнира носи топлину текстуре од природног дрвета. Стол одржава беспрекорну равнотежу, захваљујући складно одабраним материјалима, функционалности и практичности у комбинацији са естетиком правилних и строгих форми.