Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај За Кућни Сто

Marken Desk

Намештај За Кућни Сто Визуелно лаган осећај овог елегантног, а опет јаког стола враћа нас у скандинавску школу дизајна. Непријатан облик ногу, начин на који се наслањају на предњи део готово попут госпарствене гесте поздрава, подсећа нас на силоуету племенитог човека са шеширом који поздравља даму. Радни сто нас поздравља да га користимо. Облик ладица, попут засебних удова стола, својим осећајем за обешање и персонализованим погледом испред, скенира собу попут будних очију.

Барска Столица

Barcycling Chair

Барска Столица Барциклирање је барска столица која је дизајнирана спортским тематским просторима. Привлачи пажњу сликом динамике на столици у бару, захваљујући седлу бицикла и педали за бицикле. Стварање костура од полиуретана и горњег дела седишта прекривеног ручним шивањем коже . Док мекоћа полиуретанске, природне коже и квалитета шава симболизирају трајност. Као што је стандардна столица у бару такав положај стопала не може се променити, барциклирање омогућава променљиво седење уз држање папучица на разним локацијама. То омогућава дуже и угодније држање седење.

Трпезаријска Столица

'A' Back Windsor

Трпезаријска Столица Чврсто тврдо дрво, традиционална столарија и савремене машине ажурирају фину Виндсор столицу. Предње ноге пролазе кроз седиште да би постале краљев стуб, а задње ноге до гребена. Помоћу триангулације овај снажни дизајн усклађује силе компресије и напетости до максималног визуелног и физичког ефекта. Млечна боја или бистра уља одржавају одрживу традицију Виндсор столица.

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке

Twins

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке Концепт стола за близанце Твинс је једноставан. Шупљи стол за кафу чува унутра два пуна дрвена седишта. Десна и лева површина стола су заправо поклопци који се могу извући из главног дела стола како би се омогућило вађење седишта. Седишта имају склопиве ноге које треба закренути да би столица била исправна. Једном када су столица или обе столице ван, поклопци се враћају према столу. Кад су столице напољу, стол такође делује као огроман преграда за одлагање.

Столица У Дневној Соби

Cat's Cradle

Столица У Дневној Соби Бројке или влакна, дилема тренутног дизајнерског процеса. Сви смо почетници, али неки од нас морају радити на томе. Дизајнери у почетку проматрају сваку доступну технику и науче је неке. С временом (~ 10.000 сати) стичемо олакшице (-е) које уздижу / популаризују / персонализирају / економишу нашу игру. Дакле, фасцинирана сам тренутном фасцинацијом медијима који предлажу да је најосновнији грађевни блок цифра, коју лако контролише. Бројка није јединица која ствара живот, већ је само заокруживање на најмање уобичајени називник мањи од влакана. Дизајн је најмање крпа, дробљења и влакана.

Кауч На Развлачење

Umea

Кауч На Развлачење Умеа је веома секси, визуелно лаган и елегантан кауч на развлачење за до три особе које седе и две особе у положају спавања. Иако је хардвер класичан клик клацк систем, права иновација овога долази из секси линија и контура које чине овај прилично привлачним комадом намештаја.