Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Отвореног Посуђа

Osoro

Систем Отвореног Посуђа Иновативни карактер ОСОРО-а је да комбинује квалитетно витрифицирани порцулан и његову типичну сјајну кожу бјелокости са функцијом погодном за чување хране у фрижидеру или замрзивачу и за кухање у парној пећници или микроталасној. Једноставан, модуларни облик и различити елементи могу се сложити како би се уштедио простор, флексибилно комбинован и затворен вишебојним силиконским О-Сеалер-ом или О-конектором тако да храна остане добро затворена у њему. ОСОРО се може универзално користити елиминишући потребу за нашим свакодневним животом.

Славине

Electra

Славине Електра која нема засебне дршке привлачи све због своје елеганције и паметног изгледа пресудно је да буду јединствени за кухиње. Спуштајући дигитални миксер за судопе пружа корисницима слободу кретања у кухињама, истовремено нудећи могућности две различите функције протока. На предњој страни електро, електронски јастучић вам омогућава приступ свим функцијама, било када се спреј стави у млаз или у вашу руку само врхом прста који можете контролисати.

Славине

Electra

Славине Елецтра која се сматра представником дигиталне употребе у арматурном сектору комбинује технологију са дизајном како би нагласила дигитално дизајнерско доба. Славине које немају одвојену дршку привлаче све због своје елеганције и паметног изгледа, пресудно је да буду јединствене у влажним просторима. Тастери са екраном осетљивим на додир компаније Елецтра нуде више ергономског решења. „Ецо Минд“ славине пружају кориснику максималну ефикасност у уштеди. Ова карактеристика посебно доприноси будућим генерацијама

Улична Клупа

Ola

Улична Клупа Ова клупа, дизајнирана према стратегијама еколошког дизајна, подиже улични намештај на нови ниво. Једнако код куће у градском или природном окружењу, флуидне линије стварају различите могућности седења унутар једне клупе. Коришћени материјали су рециклирани алуминијум за подлогу и челик за седиште, изабрани због својих својстава која се могу рециклирати и издржљива; има сјајну и отпорну завршну обраду прашкастом плочом, идеалну за употребу на отвореном у свим временским условима. Дизајнирали су их у Мекицо Цитију Даниел Олвера, Хиросхи Икенага, Алице Пегман и Кариме Тосца.

Славина

Amphora

Славина Серија Амфора дизајнирана је за повезивање прошлости и будућности и даје прилику да се искусе основни и функционални облици древних времена. Није било лако као данас направити приступачну воду из нашег живота тих дана. Необични облик славине долази из векова пре данас, али је њен уложак за уштеду воде донео сутра. Ретро славина дизајнирана од уличних фонтана древних времена и уноси естетику у ваше купаонице.

Умиваоник

Serel Wave

Умиваоник Умиваоник СЕРЕЛ Ваве заузима своје место у модерним купаоницама својим номинативним линијама, функционалним решењима и импресивним квалитетом. Умиваоник СЕРЕЛ Ваве; док мења тренутну перцепцију двоструког умиваоника својим јединственим обликом посуде, укључује и употребу одраслих и детета заједно са својим естетским обликом. Поред употребе као дечијег базена, пружа функцију за отпатке и чишћење ципела које се користе у исламској култури. Општи приступ дизајнирању умиваоника је модернизам и функционалност. Овај приступ утиче на дизајн тако важно.