Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хипер Аутомобил

Shayton Equilibrium

Хипер Аутомобил Равнотежа Схаитон представља чисти хедонизам, перверзију на четири точка, апстрактни концепт за већину људи и остварење снова за неколико срећника. Представља крајње задовољство, нову перцепцију преласка са једне тачке на другу, где циљ није толико битан као искуство. Схаитон је постављен да открије границе материјалних могућности, да тестира нове алтернативне зелене погоне и материјале који би могли побољшати перформансе, уз очување родовника хипер-аутомобила. Фаза која слиједи је проналажење инвеститора и претварање Схаитон-ове равнотеже у стварност.

Стол Који Се Може Претворити У Кревет

1,6 S.M. OF LIFE

Стол Који Се Може Претворити У Кревет Главни концепт био је коментарисати чињеницу да се наши животи смањују како би се уклопили у скучени простор наше канцеларије. На крају сам схватио да свака цивилизација може имати веома различиту перцепцију ствари у зависности од свог друштвеног контекста. На пример, овај би стол могао да се користи за сиесту или за неколико сати сна ноћу у оне дане када се неко бори да испуни рокове. Пројект је добио име по димензијама прототипа (2,00 метра и 0,80 метра ширине = 1,6 цм) и чињеници да рад непрестано заузима све више простора у нашем животу.

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата

Biometric Facilities Access Camera

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата Биометријски уређај уграђен у зидове или киоске који снима ирис и цело лице, а затим упућује на базу података да би одредио корисничке привилегије. Омогућује приступ откључавањем врата или пријављивањем корисника. Уграђене су функције за повратне информације корисника ради једноставног самоодређивања. Светла невидљиво осветљавају око, а постоји и блиц због слабог осветљења. Предња страна има 2 пластична дела који омогућавају дуо-тоне боје. Мањи део привлачи око ситним детаљима. Облик поједностављује 13 компоненти окренуте према напријед у естетскији производ. Служи за корпоративно, индустријско и домаће тржиште.

Сензорна Славина

miscea KITCHEN

Сензорна Славина КУХИЊСКИ систем мисцеа је прва кухињска славина за дозирање без течности на више додирних течности. Комбиновањем 2 дозатора и славине у јединствени систем и једноставан за употребу, елиминише потребу за посебним дозаторима око кухињског радног простора. Славина је потпуно без додира и ради максималне хигијене руку и смањује ширење штетних бактерија. У систему се могу користити различити висококвалитетни и ефикасни сапуни, детерџенти и дезинфекциона средства. Одликује се најбржом и најпоузданијом сензорском технологијом доступном на тржишту за прецизне перформансе.

Сензорна Славина

miscea LIGHT

Сензорна Славина Распон светла мисцеа ЛИГХТ сензора који се активирају сензором имају интегрисани дозатор сапуна уграђен директно у славину за практичност и максималне хигијенске користи руку. Користећи брзу и поуздану сензорску технологију, пушта сапун и воду за хигијенско и ергономско искуство прања руку. Уграђени дозатор сапуна активира се када рука корисника пређе преко сектора сапуна. Сапун се тада пушта тек када се рука корисника стави испод излаза сапуна за славину. Вода се може примити интуитивно држећи руке испод излаза за воду.

Аутоматизовани Имиграциони Терминал

CVision MBAS 1

Аутоматизовани Имиграциони Терминал МБАС 1 дизајниран је да пркоси природи безбедносних производа и умањи застрашивање и страх како технолошких, тако и психолошких аспеката. Дизајн изгледа пријатељски са чистим линијама које се неприметно мешају од скенера до екрана. Глас и визуални прикази на екрану воде кориснике који први пут корак по корак пролазе кроз процес имиграције. Јастучић за скенирање отиска прста може се одвојити ради лакшег одржавања или брзе замене. МБАС 1 је јединствен производ који има за циљ да промени начин преласка граница, омогућавајући вишеструку језичку интеракцију и пријатељско недискриминирајуће корисничко искуство.